keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Pom-pom-pom-POMP!


Viime keväänä ei harmikseni kukaan tuttuni järjestänyt POMPdeLUX-kotikutsuja, joten vierailin sitten ainoastaan PdL:n paikallisen Shopping Advisorin Avoimet ovet -tilaisuudessa.
Päätin kuitenkin silloin, että syksyllä voisin kokeilla itsekin ekaa kertaa järjestää vaatekutsut.


No niinpä vain sitten kävi, että elokuussa heti varasin tänne syyskuun alkuun kutsut meille, ja niinhän ne toinen toistaan ihanemmat vaatteet sitten lopulta saapuivat meille näytille kaikkien vieraitteni ihasteltaviksi.
Oih! PdL se kyllä osaa. Joka kausi hyvä erinomainen valikoima, joten aina toki iskee se ahdistava valinnanvaikeus. Kaikkia kun ei voi saada, mikä toki on suurensuuri harmi.
Vaikka mielestäni Pompin vaatteiden hinnat eivät paljoa ole arvokkaampia kuin normivaatekauppojen (esim. Lindex tms.) niin toki koko rekillistä ei olisi millään vara ostaa :D


Tarjolle kutsuilleni en laittanut mitään älyttömiä - ja laitoin oikeastaan vain sellaista ns. helppoa syötävää ja suht kevyellä linjalla. (Eli dippijuttuja, tuorejuustoja ja voileipäkeksejä - ja hiukan makeaa puolta kahvituksen lisäksi.) Ajattelin, että vaatteiden hypistelyltä ja tilausten teoilta ei varmaan aikaa syömiselle lopulta kovin jää. Oikeassa olinkin ja tarjottavista varmaan noin 80% jäikin vielä oman kotiväen syötäväksi ;)


 Ylempänä ainoa varsinainen "panostus", joka on siis todellisuudessa varsin helposti ja nopeasti tehty hyydytetty kakku.
Kyseessä siis oma bravuurini; Lumikakku.
(Se ei näytä kovin erikoisen hyvältä, mutta mielestäni on kaiken kannalta parasta käyttää tuorekelmua sen vuoasta pois saamiseen, joten kelmun ikävät jäljet joutuu vain "niellä".)
Voin kuitenkin vakuuttaa, että se on todella hyvää, ja että se nimenomaan syödään marjasoseen ja paahdettujen auringonkukansiementen kanssa.
Itse tarjosin kakkua tällä kertaa mustaherukoista tehdyn soseen kera.
Alunperäisen kakun ohjeen olen saanut harrastuskaverilta, jota toki olen sitten itse vähän muokkaillut ;)

Lumimäen Lumikakku

2dl kuohukermaa
puolet Lidlin kreikkalaisesta jogurttiämpäristä
1-2 dl tomusokeria
4 liivatelehteä
1-2 rkl maitoa tai sitruunan mehua (tai limeä tms.)
(Sitruunasta saa kakkuun kivan makuvivahteen)

Laita liivatteet kylmään veteen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää kreik. jogurtti sekä tomusokeri. Sulata liivatteet kiehautettuun maitoon tai sitruunan mehuun. Sekoita liivateseos kerma-jogurttiin. Kaada seos tuorekelmulla vuorattuun vuokaan/kulhoon. Hyydytä useampi tunti - mielellään yön yli.
Tarjoa marjasoseen (esim. mustikka, mustaherukka, mansikka) sekä paahdettujen auringonkukansiementen kera.


Ita oli mukava ja meni nopsaan.
Suloisia vaatteita olisi voinut katsella loputtomiin ;) Voi kunpa Pompilla olisi myös se aikuisten mallisto - tai edes koot sinne 164cm:iin asti...

Tilattavaa kyllä löytyi ja ihanuuksia nyt enää vain odotellaan saapuviksi.
Täytyy myöntää ettei varmaan kyseisen merkin ostokset tältä syksyltä vielä jääneet tähän... Muutaman vaatekappaleen rako meille taisi vielä jäädä ;)


Iloa keskiviikkoon!

14 kommenttia:

  1. Vaatemerkki ei ole minulle tuttu, mutta WAU mikä kattaus! Ja lumikakku kuulostaa kyllä kokeilemisen arvoiselta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen ainakin kurkkaamaan suloista vaatevalikoimaa osoitteessa pompdelux.fi. Itse olen ainakin niin hurmioitunut kyseiseen merkkiin - ja niin onneksi lapsetkin ;)
      Kiitos paljon. Kattauksesta tuli kyllä melko vähällä vaivalla ihan näyttävä. Kattaus osoitti ettei aina välttämättä tarvitse käyttää tunteja leipomiseen ja saada harmaita hiuksia niitä suunnitellessa, hih :D Tai ainakaan tällaiseen ostotapahtumaan runsaat tarjottavat eivät ehkä sovi. (Tai sitten minun vieraat oli vain hyvin vähäruokaisia, hehe.)
      Lumikakkua suosittelen kokeilemaan. Valmistukseen menee suunnilleen vain se kerman vaahdotusaika ;)

      Poista
  2. Kivan näköistä :)
    Minulla on ensimmäiset pompdelux-kutsut lokakuun alkupuolella. Sitä odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marru! ♥
      Mukava kuulla, että joku muukin on uskaltautunut kokeilemaan emännöintiä. Kyseiset vaatteet ovat niin ihania, että oli mukava saada ne kotiin lähemmin tarkasteltaviksi :)

      Poista
  3. Ihanat kutsukuvat ♥
    Meilläkin oli juuri viikonloppuna nämä :)

    Kiitos tuosta ohjeesta, täytyykin kokeilla joskus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Olenkin lukenut ja kuullut suunnalta jos toiselta, että ko. kutsuja on järjestetty :) Ja ihmekös tuo, kun vaatteet ovat niin kauniita ♥
      Lämpimästi suosittelen kokeilemaan lumikakkua :D

      Poista
  4. Voih, nuo ovat kyllä ihania vaatteita...harmi että meidän tytöt on jo niiiin isoja (heh, lastenlapsia odotellessa...) :D

    Lumikakku vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta! Ja miten hyvin se sopiikin juuri teille, tupla-Lumisille <3
    Kivan raikas ja simppeli kattaus kaikinpuolin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih :D Vaatteet ovat kyllä ihania. Onneksi meillä koot eivät ihan vielä ole menossa pieniksi ;)
      Kannattaa kokeilla Lumikakkua - vaikka voin halutessanne luvata seuraavalle kyläilyreissullenne (tänne meille) sitä tarjolle :D

      Poista
  5. Voi mitkä hurmaavat kutsut teillä on ollut ja aivan huikeita kuvia!

    VastaaPoista
  6. Vitsit kyllä nuo pompin värit vaan ovat niin super ihania!! Erityisen kauniilta näyttää tuo tekin ensimmäinen vaaleanpunainen paita, jossa on solki.. Aivan täydellinen meidän tytölle.. Huoh! Kauniit kutsut olet järjestänyt! Kyllä ne vaan tuovat kivaa vaihtelua normiviikkoon! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri!
      Ja eikös olekin?! :D ♥♥♥ Vaatteita onneksi voi tilata netistäkin ilman kutsuilla käyntiä ;) *vink-vink* Varmaan löytyis muitakin kivoja teän tytöille ♥

      Poista
  7. Pompin vaatteet on meidänkin suosiossa! Itse en ole vielä tarkemmin tutustunut syksyn mallistoon, itsekin odottelen josko joku tutuista pitäisi kutsut! :)
    Mä olen ostanut yhden paidan itselleni, isointa kokoa ja hyvin mahtuu, kun on malliltaan muutoinkin hieman leveä ja löysä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmekös tuo Heli, kun ne vaatteet on niin ihania :D Mulle kävi niin, että kun itse päätin vaatekutsut lopulta järjestää alkoikin kutsuja itselleni satelemaan usealta suunnalta. No ehkä keväällä sitten pääsen taas itse vierailijaksi jonkun toisen kutsuille. Vaikka eipä ole poissuljettua omien kutsujenkaan pitäminen, mutta ehkä on kiva antaa omille kavereille/tutuille myös mahdollisuus :)
      Itsekin kerran mietin sellaisesta suht reilusta tunikatyyppisestä paidasta, että voisi koossa 152cm mennäkin, hih!

      Poista

Lämmin kiitos kommentistasi jo etukäteen! Se on erittäin tervetullut ♥

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.